Magyar Izzasztó Kunyhó Vezetők Tanácsa

A Magyar Izzasztó Kunyhó Vezetők Tanácsa megalakulásával jelzi, hogy tagjai szívükön viselik e gyönyörű és fontos szertartás hazai útját. Segítő tanácsot adnak azoknak, akik keresik a szertartásban való részvétel lehetőségeit, megbízható, avatott szertartás vezetők által...

Olyan segítő csoport vagyunk, akik rendszeresen összeülnek tanácskozni egy közös ügy, cél érdekében. Az egyszerűség kedvéért választottuk ezt az szót a tevékenységi körünk megjelölésére. Nem vagyunk különbek, mint mások, ha igen, legfejjebb abban, hogy kicsit több tapasztalatunk, feladatunk van.

Kezet nyújtunk azoknak, akiknek szintén fontos, hogy szeretetben kovácsolódjunk egységbe a közös célok eléréséért, és hajlandók tenni azért, hogy magunkat, tevékenységeinket újból és újból megvizsgálva a jóra, a jobbra törekedjünk, mindannyiunk javát szolgálva. Várjuk azokat, akik avatott Izzasztó Kunyhó Vezetők és tenni akarnak azért, hogy ez a nemes szertartás megőrizze eredeti mondandóját, alapjait, tanításait.

A Tanács megerősítette a szertartás vezetővé válás lépéseit, követve a hagyomány útját és segít azok számára, akiket ez az út kiválasztott. Ez az út a szolgálatról, felelősségvállalásról, annak tanulásáról, nem pedig a címek, rangok kereséséről, megszerzéséről szól. Alázatban, önzetlenségben legyünk a legnagyobbak. Mi, akik ezt a weboldalt létrehoztuk, az összefogásban, az együtműködésben hiszünk, azt szorgalmazzuk.

Áldás

 

A Tanács tagjai ABC sorrendben:

 

Csetneki Márta

Csikós János

Dömök Sándor "Vazul"

Elek József

Énekes Gyöngyi

Fehérholló Őskü

Fister Mária Magdolna

Galgóczi Béla "Tarhos"

Hóbor Péter

Kiss Gabriella "Arikán"

Kis Tahi Mária Amrita

Kobza Zsuzsanna "Meső"

Kovács Krisztián

László Csaba Ferenc "Szürkemedve"

Losonczi Katalin

Majercsik János Oguz

Molnár Péter

Németh Atilla "Atarvis"

Paál Gyula "Ogmánd"

Pásti Andrea

Simon Attila "Medveszív"

Sólyomfi-Nagy Zoltán

Sólyomfi-Szalai Edit "Patacska"

Sütő Annamária Babi

Szedresi Attila

Szegedi Noémi

Szűcs László

Tordai Zsuzsa

Udvardi Piroska "Fehérsasasszony"

Végh Judit "Sirály"

Köszönet, hála  az előző nemzedékek, népek szellemi vezetőinek, akik megőrizték ezt a szertartást! Köszönet a Nagyanyáknak és Nagyapáknak a Nagy Vízen túl, ahol a legélőbben maradt meg ez a hagyomány! Köszönet a világ más tájain élő mestereknek, tanítóknak, szertartás vezetőknek!  Köszönet azoknak, akik Magyarországon újra élővé tették és teszik ezt a hagyományt! Köszönet azoknak, akik a tisztelet, alázat, türelem útján egy végtelen lánc részeiként a jövő nemzedékeket szolgálják! Áldás!